page

Azonnali minimalprogramunk

Fogy a parlamenti ellenzék!

Magára maradt a civil társadalom! Itt a lehetőség egységet alkotni és a jogainkért kiállni. Vegyük a saját kezünkbe a döntést. Most!

Nem miniszterelnökjelölt(ek) kell(enek) (mi sem áhítozunk erre a posztra) hanem egy döntéshozó, tenni akaró, polgári tömeg!

Csatlakozz, regisztrálj a Tenni Akarók Országos Szövetségébe (www.taosz.hu)

Azonnali programunk:

1.Devizások: Vissza hárítjuk a bankokra azt a monetáris, rájuk eső árfolyamkockázatot, amelyet a bankok 100% ban az adósokkal fizetettek meg. Semmis, szabályellenes hitelek kamatmentessé válnak. Az ezirányú végrehajtásokat azonnal leállítjuk.

2.Ukrán/orosz szociális, nyugdíj megállapodás azonnali felmondása

3.Azonnali belépés az Európai korrupció elleni bizottságba (melyet a kormány kategorikusan visszautasított) és ezzel karöltve létrehozzuk a magyar korrupció ellenes vizsgáló ügyészséget, amely azonnal megkezdi munkáját.

4.A nyugdíj minimum azonnal emelése, kidolgozott programunk alapján.

5.A propaganda minisztérium helyett oktatási és egészségügyi tárcákat hozunk létre kompetens szakemberekkel az élükön.

6.Csökkentjük a munkaadók járulékos terheit és ezzel arányosan felvesszük a harcot a feketemunka ellen, továbbá bevezetjük a többkulcsos progresszív adót.

7.Alkotmányba helyezzük a politikusok gazdasági összeférhetetlenségét

8.Minimálisra csökkentjük (szüneteltetjük) a határon túli projekteket és a magyar lakhellyel rendelkező állampolgárok szavazati jogait egyensúlyba helyezzük

9.Politikusi béreknek a mindenkori átlagkeresethez csatolása (átlagkereset x 3) amely az átlagjövedelem növekedésével párhuzamosan emelhető,

10.Független frakció bevezetése

11.A kétkamarás parlament előkészítése

És végül, de nem utolsó sorban:

Minden, ami az M1 ből kimaradt.

Ismeretterjesztő dokumentáció az oligarchákról, cégtulajdonos politikusokról, stadionokról és külföldi milliárdos presztízs projektekről, offshore üzletekről és a letelepedési kötvényekről. Csak akkor szerezhetjük vissza a Fidesztől a megfertőzött szavazókat, állampolgárokat, ha felnyitjuk a szemüket, az elmúlt 7 év hazugságairól és igy levesszük a hályogot a szemükről.

Csak ha teszünk is valamit, csak akkor lesz eredmény! Lejárt a kifogások ideje!

Tenni Akarók Országos Szövetsége (www.taosz.hu)


Kommentek

Név: IBOLYA NÉNI
Nem tudok belépni mert én a mama vagyok a kezes, és fizetek mert a 46-éves lányom halálos strok-t kapott, tíltva vagyok a gépezéstől, látom amit látok, HA AKARTAK VOLNA MÁR VOLT LEHETŐSÉGÜK,,, ADDIG AMÍG SZABADKÖMŰVESEK, ÉS KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ KÉPVISELŐK VANNAK, NEMZEZKOCKÁZATI TÉNYEZŐK, ÉS NEM BÍZUNK BENNÜK. GYÖNGYÖSI MÁRTON EZT MÁR KÖZÖLTE,,, ÉS EREDMÉNY SEMMI,,
dátum: 2018-01-10 00:44:51