page

Adomány

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Rohamosan közeleg a választások ideje, az elmúlt évek legfontosabb döntésének ideje, hiszen jövőre fog eldőlni, hogy folytatódik-e a diktatórikus, oligarchikus, kedvezményezettek és kiváltságosok kiszolgálására alapuló rendszer.

Honlapunkon részletesen ismertetjük, kik vagyunk, mit szeretnénk és milyen megoldásokat kínálunk.

Mint minden kreatív munka, a mienk is igényel szellemi, időbeli és nem utolsósorban anyagi ráfordítást.

Kérjük támogassa munkánkat adományával, mellyel még több választót

https://www.a-magyar-alternativa.hu/tamogass.php

érhetünk el, még több helyre transzportálhatjuk pártok elleni programunkat.

Mire költjük a pénzt? A honlapunk szerkesztése, domain nevek biztosítása, logó készítés, egyesületi bejegyzés és annak adminisztrációs kezelése eddig 800 ezer forintot emésztett fel. Az alapitó tagok személyes kontaktusának fenntartása kb.200 ezer forint utazási költséget eredményezett, ami tovább nő, hiszen ez elengedhetetlen az egyesület működéséhez, még akkor is, ha a kapcsolattartást amennyire lehet online módon tartjuk fent. Reklámokra, hirdetésekre eddig kb.300 ezer forint ment el, 150 ezer forintból infóstandokat vásároltunk és szórólapokat nyomtattunk. Tagdíjakból eddig 42 ezer forint jött össze, a többit az elnökünk adományozta!

Természetesen mi, sem óriás plakátokban, sem pedig nagyméretű poszterekben nem gondolkodhatunk, de meggyőződésünk, hogy szorgalmas munkával és megfelelő anyagi ráfordítással, lehet sikereket elérni.

A mi fegyverünk az Önök elégedetlensége a jelenlegi magyar politikai helyzettel, de ehhez a puskához töltény is kell, amit Önök nélkül nem tudunk beszerezni.

A vaklárma és vaktöltények hatásossága pedig közismert.

Nem tudjuk kik azok a bőkezű adakozók, akik a Momentumnak eddig 30 millió forintot adományoztak hat hónap alatt, de végeredményben nem is tartozik ránk, az az ö büdzséjük. De, ha igaz a forrás és valóban ekkora támogatást generál egy új ellenzéki formáció, akkor kérem gondoljanak ránk, segítsék munkánkat, járuljanak hozzá, hogy független, pártok elleni koncepcióink minél több emberhez jusson el, minél nagyobb tábort tudjunk kiépíteni és valóban létrehozhassunk egy független, parlamenti egységet, mely érdemben szembe szállhat a mindenkori párthatalmi törekvésekkel.

Köszönettel

A Magyar Alternatíva Egyesület

 

 

 


Kommentek