page

Moccanj Magyar!!

 

 

 

 

Na akkor lássuk, sok a szöveg, kevés a cselekvés:

Kormány és rendszerváltást akar? Nem: Ön Fideszes, nincs tennivalója

Igen

  + swiss replica watches

Nem bízik a megélhetési politikusokban? De Igen: keresse fel pártja honlapját

Nem

  +

Nincs pártja, de tenni szeretne a változásért? Nem: Panaszkodjon a szomszédnak

lgen

  +

Regisztráljon a Tenni Akarók Országos Szövetségébe (www.taosz.hu)

Senkit és semmit nem osztunk meg, nem daraboljuk az ellenzéket, hiszen ez a párt azoknak nyújt lehetőséget, akik pont azon (parlamenti)pártok ellen fordulnak, akik maguk sem tudják igazán, hogy mit akarnak. Jellemzően az elmúlt27 évre, most sem látszódik egy konkrét megoldás a magyar politikai, gazdasági és szociális téren. Ugyanakkor az ldea intézet kutatása szerint az országban 70.30 arányban többségben vannak azok, akiknek a szűkebb környezete kormányváltást szeretne.

A TAOSZ egy kizárólagos választópárt, nem politizál sem jobbra sem ballra, csak a nép érdekű rendszerváltásra lett létrehozva. Itt szívesen látjuk, támogatjuk a független színekben induló jelölteket is.

Jelen pillanatban 35-40%-ra teszik a bizonytalan, nincs pártja, nem szavazó népesedést. Legyen ez a réteg a kormányváltó erő (sima 2/3)

Úgy gondoljuk, hogy még egy lehetőség nem lesz békés módon (nem demokratikus módon, mert ez már most sem az) megállítani a diktatórikus, oligarchikus, népellenes lavinát. Saját jelöltekkel, saját listával indulunk a választáson, azzal a céllal, hogy a civil társadalomnak is adjunk egy jogi platformot, amelyben hangot adhat követelésének.

A pártba bárki beléphet, de senkinek nem kötelező, Ön ,,csak" egy protestáló egység tagja, amely aktívan részt vesz az ország fellendítésében. Azonnali, minimál programunk (itt olvasható) végrehajtásával elkezdjük az autokratikus rendszer felszámolását, az új demokratikus köztársaság felépítését. Miniszterelnök jelöltünket belső szavazással választjuk ki, ugyanúgy, mint a felelős tárcák vezetőit is.

Nem koordinálunk, nem csereberélünk, tiszta, átlátható de mindenekelőtt érthető és nyilvánvaló formában lépünk fel. Ez a logónk, ezt kell támogatni, erre kell szavazni, úgy országosan, mint egyéni körzetekben is.

Jóska Pista PB. XXX|l. ker - TAOSZ                   Országos Lista – TAOSZ

Amennyiben több egyéni jelölt van egy-egy körzetben, úgy szintén belső szavazással döntjük el melyik képviseljen bennünket. lde bárki, bármikor jelentkezhet, a belső szavazást 2 hónappal a választások elött tartjuk meg, hogy ezáltal a szövetség tagjainak legmegfelelőbb jelöltet indíthassuk.

Viziónk:

Fidesz 20 %, MSZP 11 %, Jobbik 13 %, LMP 6 %, DK 8 %

TAOSZ 14 %

Bárki, bármely párt nyerjen is bármilyen arányban - természetesen a Fideszen kívül – egy ilyen eredménnyel a TAOSZ-t nem lehet megkerülni és biztosított, hogy egy jelentős civil népesség is érdemben beleszólhasson a magyar politikába. Ez a cél, se több, se kevesebb!

Tehát:

A TAOSZ kizárólag a civil polgárokat foglalja magába, azokat az embereket, akik bár elégedetlenek a jelenlegi kormány munkájával, elutasítják a 27 éve cserélődő, stagnáló, eredményeket felmutatni nem tudó, saját érdekeket követő pártokat.

Egy DK, MSZP, Jobbik, stb. párt követője valószínűleg meg is marad a pártja mellett, ezért, nem az a célunk, hogy ezeket megosszuk, hanem, hogy egy igazi civil alternatívát vonultassunk fel. És ha (víziónk eredményeképpen) valamelyik nyertes párt mellett alkothatunk koalíciót, akkor már biztosak lehetünk abban, hogy elértük célunkat. De gondoljunk nagyban, optimistán és sikerorientáltan: Miért ne nyerhetnénk, mi a civilek egy választást, miért nem választhatjuk mi meg, hogy kivel lépjünk koalícióra, hogy kiben látunk alkalmasságot arra a nagyon nehéz munkára, amit úgy hívnak:

Moccanj magyar egy új, élhető Magyarországért.

www.TAOSZ.hu

 


Kommentek